Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Javier Ferrero Gimenez
Werk & Geld

Javier Ferrero Gimenez 32.89 Punten

Javier ferrero gimenez scoort 32.89 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Javier ferrero gimenez en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 28.22 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Javier ferrero gimenez op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 94.42 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 94.42 punten in relatie tot Javier ferrero gimenez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Javier Ferrero Gimenez 57.94 Punten

Javier ferrero gimenez scoort 57.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 36.48 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Javier ferrero gimenez de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Javier Ferrero Gimenez 27.06 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Javier ferrero gimenez 27.06 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Javier ferrero gimenez en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 47.59 punten heeft Javier ferrero gimenez verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: