Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jeanette Gohlike
Werk & Geld

Jeanette Gohlike 44.21 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Jeanette Gohlike en Gerard Van IJsselmuiden. Jeanette Gohlike scoort 44.21 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jeanette Gohlike de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 43.75 punten is Jeanette Gohlike de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 17 punten in relatie tot Jeanette Gohlike. Het aantal van 17 punten redelijk laag.

Jeanette Gohlike 1.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jeanette Gohlike 1.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.34 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 15.66 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Jeanette Gohlike in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Jeanette Gohlike.
Liefde en Relaties

Jeanette Gohlike 21.51 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Jeanette Gohlike 21.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Jeanette Gohlike en Gerard Van IJsselmuiden, maar groot is deze niet.
In deze categorie wint Jeanette Gohlike met een verschil van 14.2 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: