Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jeannette Van Glabbeek
Werk & Geld

Jeannette Van Glabbeek 88.19 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Jeannette Van Glabbeek 88.19 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jeannette Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 64.66 punten heeft Jeannette Van Glabbeek duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 23.91 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 23.91 punten in relatie tot Jeannette Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jeannette Van Glabbeek 24.17 Punten

Jeannette Van Glabbeek scoort 24.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.26 punten verschil scoort Jeannette Van Glabbeek net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jeannette Van Glabbeek 86.76 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Jeannette Van Glabbeek 86.76 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 10.27 punten scoort Jeannette Van Glabbeek beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: