Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jeffrey Glasbergen
Werk & Geld

Jeffrey Glasbergen 49.47 Punten

Jeffrey Glasbergen scoort 49.47 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Jeffrey Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 37.65 punten is Jeffrey Glasbergen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 25.31 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 25.31 punten in relatie tot Jeffrey Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jeffrey Glasbergen 57.22 Punten

Jeffrey Glasbergen scoort 57.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.91 punten is Jeffrey Glasbergen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Jeffrey Glasbergen 15.59 Punten

Jeffrey Glasbergen scoort 15.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 15.59 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jeffrey Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 73.49 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Jeffrey Glasbergen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: