Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jelle Glas
Werk & Geld

Jelle Glas 90.28 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jelle Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Jelle Glas 90.28 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jelle Glas de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 41.06 punten is Jelle Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 1.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.54 punten in relatie tot Jelle Glas. Het aantal van 1.54 punten behoorlijk laag.

Jelle Glas 8.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jelle Glas 8.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.17 punten behoorlijk laag.

Met 6.63 punten verschil scoort Jelle Glas net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jelle Glas 30.64 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Jelle Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Jelle Glas scoort 30.64 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 56.96 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim gewonnen van Jelle Glas in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: