Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jeroen Glaudemans
Werk & Geld

Jeroen Glaudemans 92.41 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Jeroen Glaudemans 92.41 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jeroen Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 47.41 punten is Jeroen Glaudemans de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jeroen Glaudemans de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 19.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.54 punten in relatie tot Jeroen Glaudemans. Het aantal van 19.54 punten redelijk laag.

Jeroen Glaudemans 36.3 Punten

Jeroen Glaudemans scoort 36.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 16.76 punten scoort Jeroen Glaudemans beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Jeroen Glaudemans 80.78 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Jeroen Glaudemans 80.78 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 60.81 punten heeft Jeroen Glaudemans duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: