Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Joelle Van Der Glas
Werk & Geld

Joelle Van Der Glas 80.92 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Joelle Van der Glas 80.92 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Joelle Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een duidelijk verschil van 56.67 punten is Joelle Van der Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Joelle Van der Glas.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 7.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.14 punten in relatie tot Joelle Van der Glas. Het aantal van 7.14 punten behoorlijk laag.

Joelle Van Der Glas 39.77 Punten

Joelle Van der Glas scoort 39.77 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.63 punten is Joelle Van der Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Joelle Van Der Glas 36.31 Punten

Joelle Van der Glas scoort 36.31 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Joelle Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 51.64 punten heeft Joelle Van der Glas ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: