Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Johanna Glaude
Werk & Geld

Johanna Glaude 8.04 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Johanna glaude 8.04 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.04 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Johanna glaude en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 43.53 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Johanna glaude de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Johanna glaude.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 0.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.86 punten in relatie tot Johanna glaude. Het aantal van 0.86 punten behoorlijk laag.

Johanna Glaude 97.3 Punten

Johanna glaude scoort 97.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 96.44 punten wint Johanna glaude ruim van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Johanna Glaude 56.75 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Johanna glaude 56.75 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Johanna glaude en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 31.7 punten is Johanna glaude de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: