Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs John Glaser
Werk & Geld

John Glaser 32.84 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen John Glaser en Gerard Van IJsselmuiden zijn. John Glaser scoort 32.84 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

In de in de categorie Werk en Geld is John Glaser met 6.61 punten verschil iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 13.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 13.98 punten in relatie tot John Glaser. Het aantal van 13.98 punten redelijk laag.

John Glaser 13.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort John Glaser 13.8 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 13.8 punten redelijk laag.

Met 0.18 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan John Glaser in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

John Glaser 20.8 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft John Glaser 20.8 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen John Glaser en Gerard Van IJsselmuiden, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft John Glaser met maaar 1.18 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: