Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs John Glastra
Werk & Geld

John Glastra 94.27 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen John Glastra en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort John Glastra 94.27 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met 18.87 punten verschil scoort John Glastra beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 3.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.29 punten in relatie tot John Glastra. Het aantal van 3.29 punten behoorlijk laag.

John Glastra 42.56 Punten

John Glastra scoort 42.56 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.27 punten is John Glastra de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

John Glastra 80.89 Punten

Binnen deze categorie scoort John Glastra 80.89 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 74.43 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: