Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs John Swenson Gladstone
Werk & Geld

John Swenson Gladstone 58.92 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort John swenson gladstone 58.92 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen John swenson gladstone en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 33.09 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van John swenson gladstone de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 54.06 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 54.06 punten in relatie tot John swenson gladstone in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

John Swenson Gladstone 61.56 Punten

John swenson gladstone scoort 61.56 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 7.5 punten verschil scoort John swenson gladstone net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

John Swenson Gladstone 84.93 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort John swenson gladstone 84.93 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 12.8 punten scoort John swenson gladstone beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: