Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Johnny Van Grunsven
Werk & Geld

Johnny Van Grunsven 67.59 Punten

Johnny Van grunsven scoort 67.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Johnny Van grunsven en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 65.82 punten heeft Johnny Van grunsven duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 53.53 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 53.53 punten in relatie tot Johnny Van grunsven in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Johnny Van Grunsven 41.28 Punten

Johnny Van grunsven scoort 41.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 12.25 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Johnny Van grunsven in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Johnny Van grunsven.
Liefde en Relaties

Johnny Van Grunsven 60.47 Punten

Johnny Van grunsven scoort 60.47 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Johnny Van grunsven en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 32.12 punten is Johnny Van grunsven de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: