Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jongendijk Glanerbrug
Werk & Geld

Jongendijk Glanerbrug 52.82 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort jongendijk Glanerbrug 52.82 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen jongendijk Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met 0.48 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan jongendijk Glanerbrug in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 43.56 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 43.56 punten in relatie tot jongendijk Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jongendijk Glanerbrug 89.27 Punten

jongendijk Glanerbrug scoort 89.27 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 45.71 punten is jongendijk Glanerbrug ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jongendijk Glanerbrug 28.3 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort jongendijk Glanerbrug 28.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen jongendijk Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 24.42 punten scoort jongendijk Glanerbrug slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: