Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Joost Glaser Vroeger Gewoont In Nijmegen
Werk & Geld

Joost Glaser Vroeger Gewoont In Nijmegen 88.34 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Joost Glaser Vroeger gewoont In Nijmegen 88.34 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Joost Glaser Vroeger gewoont In Nijmegen en Gerard Van IJsselmuiden.

Met 1.05 punten verschil scoort Joost Glaser Vroeger gewoont In Nijmegen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 44.95 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 44.95 punten in relatie tot Joost Glaser Vroeger gewoont In Nijmegen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Joost Glaser Vroeger Gewoont In Nijmegen 11.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Joost Glaser Vroeger gewoont In Nijmegen 11.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.28 punten redelijk laag.

Met een verschil van 33.67 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Joost Glaser Vroeger gewoont In Nijmegen de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Joost Glaser Vroeger Gewoont In Nijmegen 80.52 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Joost Glaser Vroeger gewoont In Nijmegen 80.52 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 16.04 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Joost Glaser Vroeger gewoont In Nijmegen op Liefdes en Relatie gebied dan Joost Glaser Vroeger gewoont In Nijmegen.
Bekijk ook de Combats tussen: