Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jordan Carver Pinup Glams
Werk & Geld

Jordan Carver Pinup Glams 88.57 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jordan Carver pinup glams en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Jordan Carver pinup glams 88.57 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 73.11 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim verloren van Jordan Carver pinup glams op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 58.16 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 58.16 punten in relatie tot Jordan Carver pinup glams in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jordan Carver Pinup Glams 2.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jordan Carver pinup glams 2.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.3 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 55.86 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Jordan Carver pinup glams in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jordan Carver Pinup Glams 36.79 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Jordan Carver pinup glams en Gerard Van IJsselmuiden. Jordan Carver pinup glams scoort 36.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een verschil van 10.59 punten van Jordan Carver pinup glams.
Bekijk ook de Combats tussen: