Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jordy Glaudemans
Werk & Geld

Jordy Glaudemans 19.35 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Jordy Glaudemans 19.35 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 19.35 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Jordy Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 29.79 punten scoort Jordy Glaudemans slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 79.55 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 79.55 punten in relatie tot Jordy Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jordy Glaudemans 11.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jordy Glaudemans 11.01 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.01 punten redelijk laag.

Met een verschil van 68.54 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Jordy Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jordy Glaudemans 76.21 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Jordy Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden. Jordy Glaudemans scoort 76.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 10.01 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Jordy Glaudemans op Liefdes en Relatie gebied dan Jordy Glaudemans.
Bekijk ook de Combats tussen: