Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jorge Barroso Vazquez
Werk & Geld

Jorge Barroso Vazquez 51.12 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Jorge Barroso Vazquez 51.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Jorge Barroso Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 33.47 punten is Jorge Barroso Vazquez de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 19.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.55 punten in relatie tot Jorge Barroso Vazquez. Het aantal van 19.55 punten redelijk laag.

Jorge Barroso Vazquez 64.65 Punten

Jorge Barroso Vazquez scoort 64.65 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 45.1 punten is Jorge Barroso Vazquez ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jorge Barroso Vazquez 34.44 Punten

Jorge Barroso Vazquez scoort 34.44 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Jorge Barroso Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 48.03 punten heeft Jorge Barroso Vazquez verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: