Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jos En Mirja Leerentveld Glas
Werk & Geld

Jos En Mirja Leerentveld Glas 29.26 Punten

Jos en Mirja Leerentveld Glas scoort 29.26 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Jos en Mirja Leerentveld Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 2.22 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Jos en Mirja Leerentveld Glas in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 59.76 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 59.76 punten in relatie tot Jos en Mirja Leerentveld Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jos En Mirja Leerentveld Glas 66.13 Punten

Jos en Mirja Leerentveld Glas scoort 66.13 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.37 punten verschil scoort Jos en Mirja Leerentveld Glas net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jos En Mirja Leerentveld Glas 58.08 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Jos en Mirja Leerentveld Glas 58.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Jos en Mirja Leerentveld Glas en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 54.35 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Jos en Mirja Leerentveld Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: