Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jose Glas
Werk & Geld

Jose Glas 30.94 Punten

Jose Glas scoort 30.94 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Jose Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 45.44 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Jose Glas de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Jose Glas.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 54.06 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 54.06 punten in relatie tot Jose Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jose Glas 18.09 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jose Glas 18.09 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 18.09 punten redelijk laag.

Met een verschil van 35.97 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Jose Glas de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Jose Glas 89.43 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Jose Glas 89.43 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 67.3 punten heeft Jose Glas duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: