Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jose Glas Opdam
Werk & Geld

Jose Glas Opdam 82.39 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Jose Glas Opdam 82.39 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jose Glas Opdam en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 71.47 punten heeft Jose Glas Opdam met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 96.4 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 96.4 punten in relatie tot Jose Glas Opdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jose Glas Opdam 1.88 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jose Glas Opdam 1.88 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.88 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 94.52 punten wint Gerard Van IJsselmuiden ruim van Jose Glas Opdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jose Glas Opdam 30.15 Punten

Jose Glas Opdam scoort 30.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Jose Glas Opdam en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 44.63 punten heeft Jose Glas Opdam verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: