Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jose Glas Spanbroek
Werk & Geld

Jose Glas Spanbroek 9.81 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Jose Glas Spanbroek 9.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.81 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Jose Glas Spanbroek en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 68.01 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Jose Glas Spanbroek in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 21.45 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 21.45 punten in relatie tot Jose Glas Spanbroek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jose Glas Spanbroek 1.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jose Glas Spanbroek 1.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.21 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 20.24 punten scoort Jose Glas Spanbroek slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jose Glas Spanbroek 19.36 Punten

Jose Glas Spanbroek scoort 19.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 19.36 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jose Glas Spanbroek en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 25.73 punten scoort Jose Glas Spanbroek slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: