Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Judith Van Glabbeek
Werk & Geld

Judith Van Glabbeek 76.06 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Judith Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden. Judith Van Glabbeek scoort 76.06 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met 6.3 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Judith Van Glabbeek in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 85.13 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 85.13 punten in relatie tot Judith Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Judith Van Glabbeek 21.39 Punten

Judith Van Glabbeek scoort 21.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 63.74 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Judith Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Judith Van Glabbeek 42.25 Punten

Judith Van Glabbeek scoort 42.25 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Judith Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 24.43 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Judith Van Glabbeek in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: