Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Julliette Glavimans
Werk & Geld

Julliette Glavimans 67.87 Punten

Julliette Glavimans scoort 67.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Julliette Glavimans en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 12.18 punten scoort Julliette Glavimans beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 56.77 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 56.77 punten in relatie tot Julliette Glavimans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Julliette Glavimans 83.47 Punten

Julliette Glavimans scoort 83.47 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 26.7 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Julliette Glavimans op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Julliette Glavimans 35.49 Punten

Julliette Glavimans scoort 35.49 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Julliette Glavimans en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 55.56 punten heeft Julliette Glavimans ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: