Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Justin Glanerbrug Deel
Werk & Geld

Justin Glanerbrug Deel 68.64 Punten

Justin Glanerbrug Deel scoort 68.64 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Justin Glanerbrug Deel en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 60.53 punten heeft Justin Glanerbrug Deel duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 77.41 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 77.41 punten in relatie tot Justin Glanerbrug Deel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Justin Glanerbrug Deel 13.94 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Justin Glanerbrug Deel 13.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 13.94 punten redelijk laag.

Met een verschil van 63.47 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Justin Glanerbrug Deel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Justin Glanerbrug Deel 23.04 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Justin Glanerbrug Deel 23.04 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Justin Glanerbrug Deel en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 6.8 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Justin Glanerbrug Deel op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: