Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Karin Baumgarten
Werk & Geld

Karin Baumgarten 7.96 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Karin Baumgarten 7.96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 7.96 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Karin Baumgarten en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 9.62 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Karin Baumgarten in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 1.06 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.06 punten in relatie tot Karin Baumgarten. Het aantal van 1.06 punten behoorlijk laag.

Karin Baumgarten 32.84 Punten

Karin Baumgarten scoort 32.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.78 punten is Karin Baumgarten de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Karin Baumgarten 25.5 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Karin Baumgarten 25.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Karin Baumgarten en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 55.82 punten heeft Karin Baumgarten ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: