Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Karin Bijlsma Glanerbrug
Werk & Geld

Karin Bijlsma Glanerbrug 56.69 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Karin Bijlsma Glanerbrug 56.69 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Karin Bijlsma Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 45.42 punten is Karin Bijlsma Glanerbrug de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Karin Bijlsma Glanerbrug de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 84.99 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 84.99 punten in relatie tot Karin Bijlsma Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Karin Bijlsma Glanerbrug 89.28 Punten

Karin Bijlsma Glanerbrug scoort 89.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.29 punten verschil scoort Karin Bijlsma Glanerbrug net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Karin Bijlsma Glanerbrug 28.54 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Karin Bijlsma Glanerbrug 28.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Karin Bijlsma Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 51.77 punten heeft Karin Bijlsma Glanerbrug ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: