Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Karin Van Der Glas
Werk & Geld

Karin Van Der Glas 48.16 Punten

Karin Van der Glas scoort 48.16 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Karin Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een duidelijk verschil van 51.44 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Karin Van der Glas in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Karin Van der Glas de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 97.37 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 97.37 punten in relatie tot Karin Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Karin Van Der Glas 59.95 Punten

Karin Van der Glas scoort 59.95 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 37.42 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Karin Van der Glas de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Karin Van Der Glas 59.26 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Karin Van der Glas 59.26 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Karin Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 34.33 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Karin Van der Glas de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: