Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Karla Paola Mu Vazquez
Werk & Geld

Karla Paola Mu Vazquez 79.36 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Karla Paola mu Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden. Karla Paola mu Vazquez scoort 79.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 54.22 punten is Karla Paola mu Vazquez de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Karla Paola mu Vazquez.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 37.13 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 37.13 punten in relatie tot Karla Paola mu Vazquez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Karla Paola Mu Vazquez 47.18 Punten

Karla Paola mu Vazquez scoort 47.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 10.05 punten scoort Karla Paola mu Vazquez beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Karla Paola Mu Vazquez 54.96 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Karla Paola mu Vazquez 54.96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Karla Paola mu Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 52.64 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Karla Paola mu Vazquez in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: