Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Karla Paola Munoz Vazquez
Werk & Geld

Karla Paola Munoz Vazquez 29.46 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Karla Paola Munoz Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Karla Paola Munoz Vazquez scoort namelijk 29.46 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

In deze categorie heeft, met een verschil van 64.21 punten, Karla Paola Munoz Vazquez duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 79 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 79 punten in relatie tot Karla Paola Munoz Vazquez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Karla Paola Munoz Vazquez 46.6 Punten

Karla Paola Munoz Vazquez scoort 46.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.4 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Karla Paola Munoz Vazquez de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Karla Paola Munoz Vazquez 45.59 Punten

Karla Paola Munoz Vazquez scoort 45.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen Karla Paola Munoz Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 53.1 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim gewonnen van Karla Paola Munoz Vazquez in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: