Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Kasper Glaubitz
Werk & Geld

Kasper Glaubitz 51.25 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Kasper glaubitz 51.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Kasper glaubitz en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 18.21 punten scoort Kasper glaubitz beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 57.88 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 57.88 punten in relatie tot Kasper glaubitz in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Kasper Glaubitz 6.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Kasper glaubitz 6.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 6.84 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 51.04 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Kasper glaubitz in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Kasper Glaubitz 9.45 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Kasper glaubitz 9.45 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 9.45 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Kasper glaubitz en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 19.17 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Kasper glaubitz op Liefdes en Relatie gebied dan Kasper glaubitz.
Bekijk ook de Combats tussen: