Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Katharina Glatthaar
Werk & Geld

Katharina Glatthaar 86.59 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Katharina glatthaar en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Katharina glatthaar 86.59 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Katharina glatthaar de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 49.95 punten is Katharina glatthaar de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 79.14 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 79.14 punten in relatie tot Katharina glatthaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Katharina Glatthaar 17.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Katharina glatthaar 17.53 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 17.53 punten redelijk laag.

Met een verschil van 61.61 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Katharina glatthaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Katharina Glatthaar 80.41 Punten

Binnen deze categorie scoort Katharina glatthaar 80.41 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 5.79 punten verschil, net gewonnnen van Katharina glatthaar.
Bekijk ook de Combats tussen: