Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Kevin Glasbergen
Werk & Geld

Kevin Glasbergen 25.9 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Kevin Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Kevin Glasbergen scoort namelijk 25.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Kevin Glasbergen. Met een verschil van 48.78 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Kevin Glasbergen de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 18.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.12 punten in relatie tot Kevin Glasbergen. Het aantal van 18.12 punten redelijk laag.

Kevin Glasbergen 79.79 Punten

Kevin Glasbergen scoort 79.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 61.67 punten is Kevin Glasbergen ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Kevin Glasbergen 76.62 Punten

Kevin Glasbergen scoort 76.62 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Kevin Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden.
In deze categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een verschil van 18.26 punten van Kevin Glasbergen.
Bekijk ook de Combats tussen: