Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Kirsten Glas Appingedam
Werk & Geld

Kirsten Glas Appingedam 93.79 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Kirsten Glas Appingedam en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Kirsten Glas Appingedam 93.79 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met 15.19 punten verschil scoort Kirsten Glas Appingedam beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 20.81 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 20.81 punten in relatie tot Kirsten Glas Appingedam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Kirsten Glas Appingedam 70.29 Punten

Kirsten Glas Appingedam scoort 70.29 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.48 punten is Kirsten Glas Appingedam ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Kirsten Glas Appingedam 24.61 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Kirsten Glas Appingedam 24.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Kirsten Glas Appingedam en Gerard Van IJsselmuiden, maar groot is deze niet.
Met een verschil van 32.94 punten verliest Kirsten Glas Appingedam van Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: