Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Kushvand Raghoenath
Werk & Geld

Kushvand Raghoenath 20.39 Punten

kushvand Raghoenath scoort 20.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen kushvand Raghoenath en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 23.55 punten scoort kushvand Raghoenath slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 48.1 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 48.1 punten in relatie tot kushvand Raghoenath in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Kushvand Raghoenath 14.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort kushvand Raghoenath 14.92 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 14.92 punten redelijk laag.

Met een verschil van 33.18 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van kushvand Raghoenath de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Kushvand Raghoenath 38.77 Punten

kushvand Raghoenath scoort 38.77 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen kushvand Raghoenath en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 35.76 punten is kushvand Raghoenath de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: