Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lars Glashouwer
Werk & Geld

Lars Glashouwer 65.76 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Lars Glashouwer en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied. Lars Glashouwer scoort 65.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Lars Glashouwer de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 40.57 punten is Lars Glashouwer de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 48.16 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 48.16 punten in relatie tot Lars Glashouwer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lars Glashouwer 17.83 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lars Glashouwer 17.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 17.83 punten redelijk laag.

Met een verschil van 30.33 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Lars Glashouwer de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Lars Glashouwer 85.36 Punten

Binnen deze categorie scoort Lars Glashouwer 85.36 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 82.35 punten verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: