Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lars Kuipers Glanerbrug
Werk & Geld

Lars Kuipers Glanerbrug 27.77 Punten

Lars Kuipers Glanerbrug scoort 27.77 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Lars Kuipers Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 1.98 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Lars Kuipers Glanerbrug in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 15.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.9 punten in relatie tot Lars Kuipers Glanerbrug. Het aantal van 15.9 punten redelijk laag.

Lars Kuipers Glanerbrug 21.98 Punten

Lars Kuipers Glanerbrug scoort 21.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.08 punten verschil scoort Lars Kuipers Glanerbrug net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lars Kuipers Glanerbrug 51.74 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Lars Kuipers Glanerbrug 51.74 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Lars Kuipers Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 24.25 punten scoort Lars Kuipers Glanerbrug slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: