Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Laura Den Hartog Van Glabbeek
Werk & Geld

Laura Den Hartog Van Glabbeek 87.64 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Laura den hartog Van Glabbeek 87.64 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Laura den hartog Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 18.73 punten scoort Laura den hartog Van Glabbeek beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 41.59 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 41.59 punten in relatie tot Laura den hartog Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Laura Den Hartog Van Glabbeek 5.42 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Laura den hartog Van Glabbeek 5.42 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.42 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 36.17 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Laura den hartog Van Glabbeek de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Laura Den Hartog Van Glabbeek 86.73 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Laura den hartog Van Glabbeek 86.73 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Laura den hartog Van Glabbeek met ruim 84.13 punten heeft gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: