Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Laura Gaona
Werk & Geld

Laura Gaona 36.33 Punten

Laura Gaona scoort 36.33 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Laura Gaona en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 47.3 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Laura Gaona de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Laura Gaona.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 9.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.68 punten in relatie tot Laura Gaona. Het aantal van 9.68 punten behoorlijk laag.

Laura Gaona 13.81 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Laura Gaona 13.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 13.81 punten redelijk laag.

Met 4.13 punten verschil scoort Laura Gaona net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Laura Gaona 21.02 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Laura Gaona 21.02 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Laura Gaona en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 17.09 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Laura Gaona op Liefdes en Relatie gebied dan Laura Gaona.
Bekijk ook de Combats tussen: