Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Laura Van Glabbeek
Werk & Geld

Laura Van Glabbeek 40.86 Punten

Laura Van Glabbeek scoort 40.86 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Laura Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 43.67 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Laura Van Glabbeek de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Laura Van Glabbeek.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 40.4 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 40.4 punten in relatie tot Laura Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Laura Van Glabbeek 20.08 Punten

Laura Van Glabbeek scoort 20.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.32 punten scoort Laura Van Glabbeek slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Laura Van Glabbeek 21.3 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Laura Van Glabbeek 21.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Laura Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 31.23 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Laura Van Glabbeek de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: