Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Laurens Glasbergen
Werk & Geld

Laurens Glasbergen 8.51 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Laurens Glasbergen 8.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.51 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Laurens Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 65.64 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Laurens Glasbergen in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 83.28 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 83.28 punten in relatie tot Laurens Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Laurens Glasbergen 24.25 Punten

Laurens Glasbergen scoort 24.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.03 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Laurens Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Laurens Glasbergen 88.03 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Laurens Glasbergen 88.03 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met 1.57 punten verschil scoort Laurens Glasbergen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: