Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Laurie Glansdorp
Werk & Geld

Laurie Glansdorp 89.76 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Laurie Glansdorp en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Laurie Glansdorp 89.76 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Laurie Glansdorp de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 42.87 punten is Laurie Glansdorp de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 3.87 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.87 punten in relatie tot Laurie Glansdorp. Het aantal van 3.87 punten behoorlijk laag.

Laurie Glansdorp 0.35 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Laurie Glansdorp 0.35 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.35 punten behoorlijk laag.

Met 3.52 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Laurie Glansdorp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Laurie Glansdorp 5.61 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Laurie Glansdorp 5.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.61 punten is heel laag.
Met een verschil van 44.63 punten wint Gerard Van IJsselmuiden het van Laurie Glansdorp in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: