Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lennart Van Gladbeek
Werk & Geld

Lennart Van Gladbeek 35.99 Punten

Lennart Van gladbeek scoort 35.99 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Lennart Van gladbeek en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 29.2 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Lennart Van gladbeek op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 37.91 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 37.91 punten in relatie tot Lennart Van gladbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lennart Van Gladbeek 37.25 Punten

Lennart Van gladbeek scoort 37.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.66 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Lennart Van gladbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lennart Van Gladbeek 96 Punten

Lennart Van gladbeek scoort 96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Lennart Van gladbeek met ruim 87.38 punten heeft gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: