Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lenneke Van Der Glas
Werk & Geld

Lenneke Van Der Glas 61.43 Punten

Lenneke Van der Glas scoort 61.43 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Lenneke Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 20.14 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Lenneke Van der Glas op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 69.88 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 69.88 punten in relatie tot Lenneke Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lenneke Van Der Glas 90.08 Punten

Lenneke Van der Glas scoort 90.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.2 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Lenneke Van der Glas op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lenneke Van Der Glas 41.34 Punten

Lenneke Van der Glas scoort 41.34 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Lenneke Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 19.28 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Lenneke Van der Glas op Liefdes en Relatie gebied dan Lenneke Van der Glas.
Bekijk ook de Combats tussen: