Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Leonie Glatzhofer
Werk & Geld

Leonie Glatzhofer 29.07 Punten

Leonie glatzhofer scoort 29.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Leonie glatzhofer en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 45.31 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Leonie glatzhofer de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Leonie glatzhofer.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 41.77 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 41.77 punten in relatie tot Leonie glatzhofer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Leonie Glatzhofer 59.88 Punten

Leonie glatzhofer scoort 59.88 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.11 punten scoort Leonie glatzhofer beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Leonie Glatzhofer 58.07 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Leonie glatzhofer 58.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Leonie glatzhofer en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 32.04 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Leonie glatzhofer de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: