Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Leontien Glazenburg
Werk & Geld

Leontien Glazenburg 88.12 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Leontien Glazenburg 88.12 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Leontien Glazenburg en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 12.46 punten scoort Leontien Glazenburg beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 67.82 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 67.82 punten in relatie tot Leontien Glazenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Leontien Glazenburg 11.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Leontien Glazenburg 11.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.28 punten redelijk laag.

Met een verschil van 56.54 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Leontien Glazenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Leontien Glazenburg 80.51 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Leontien Glazenburg 80.51 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 70.02 punten heeft Leontien Glazenburg met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: