Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Liesbeth De Putter Gimbergh
Werk & Geld

Liesbeth De Putter Gimbergh 71.8 Punten

Liesbeth De Putter Gimbergh scoort 71.8 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Liesbeth De Putter Gimbergh en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 52.14 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Liesbeth De Putter Gimbergh de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 32.62 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 32.62 punten in relatie tot Liesbeth De Putter Gimbergh in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liesbeth De Putter Gimbergh 95.98 Punten

Liesbeth De Putter Gimbergh scoort 95.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 63.36 punten is Liesbeth De Putter Gimbergh ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Liesbeth De Putter Gimbergh 35.74 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Liesbeth De Putter Gimbergh en Gerard Van IJsselmuiden. Liesbeth De Putter Gimbergh scoort 35.74 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
Met 21.2 punten verschil scoort wint Liesbeth De Putter Gimbergh in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: