Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Linda Glasbergen
Werk & Geld

Linda Glasbergen 22.84 Punten

Linda Glasbergen scoort 22.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Linda Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 34.66 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Linda Glasbergen de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 19.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.99 punten in relatie tot Linda Glasbergen. Het aantal van 19.99 punten redelijk laag.

Linda Glasbergen 54.39 Punten

Linda Glasbergen scoort 54.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.4 punten is Linda Glasbergen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Linda Glasbergen 70.18 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Linda Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden. Linda Glasbergen scoort 70.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 50.18 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Linda Glasbergen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: