Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Linda Glaser Amsterdam
Werk & Geld

Linda Glaser Amsterdam 22.69 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Linda Glaser Amsterdam en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Linda Glaser Amsterdam scoort namelijk 22.69 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Met 15.99 punten verschil scoort Linda Glaser Amsterdam beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 14.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.12 punten in relatie tot Linda Glaser Amsterdam. Het aantal van 14.12 punten redelijk laag.

Linda Glaser Amsterdam 10.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Linda Glaser Amsterdam 10.24 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 10.24 punten redelijk laag.

Met 3.88 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Linda Glaser Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Linda Glaser Amsterdam 63.92 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Linda Glaser Amsterdam en Gerard Van IJsselmuiden. Linda Glaser Amsterdam scoort 63.92 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met een verschil van 56.79 punten heeft Linda Glaser Amsterdam ruim gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: