Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Linda Van Glabbeek
Werk & Geld

Linda Van Glabbeek 6.67 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Linda Van Glabbeek 6.67 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 6.67 punten weinig. Financieel gezien zal Linda Van Glabbeek zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Linda Van Glabbeek. Met een verschil van 45.27 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Linda Van Glabbeek de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 95.99 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 95.99 punten in relatie tot Linda Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Linda Van Glabbeek 6.67 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Linda Van Glabbeek 6.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 6.67 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 89.32 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van Linda Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Linda Van Glabbeek 6.67 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Linda Van Glabbeek 6.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 6.67 punten is heel laag.
Met 24.33 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Linda Van Glabbeek.
Bekijk ook de Combats tussen: