Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lisa Snijder Glangeburg
Werk & Geld

Lisa Snijder Glangeburg 58.51 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Lisa Snijder glangeburg 58.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Lisa Snijder glangeburg en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 12.55 punten scoort Lisa Snijder glangeburg beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 65.24 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 65.24 punten in relatie tot Lisa Snijder glangeburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lisa Snijder Glangeburg 8.43 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lisa Snijder glangeburg 8.43 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.43 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 56.81 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Lisa Snijder glangeburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lisa Snijder Glangeburg 34.91 Punten

Lisa Snijder glangeburg scoort 34.91 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Lisa Snijder glangeburg en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met 0.42 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Lisa Snijder glangeburg op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: